Marketing
Door fitnessondernemers Voor fitnessondernemers

01.

Wie zijn wij

Ons team bevat 10+ jaar ervaring in de fitnessmarketing. We zijn gespecialiseerd in het laten groeien van fitnessclubs door heel Nederland.  Het team beheert meerdere sportfaciliteiten en daarom begrijpen wij de sportondernemers.

02.

Wat doen wij

Doordat wij je volledig ontzorgen op het gebied van marketing, zorgen we er voor dat jij meer tijd over hebt om je te focussen op het ondernemen. We streven naar een gestage groei in leden en online verkeer.

03.

Missie

Doormiddel van een transparante samenwerking willen wij er voor zorgen dat jouw fitnessfaciliteit uitblinkt binnen de lokale omgeving.

Marketing modules
die passen bij jouw onderneming

Uit onze ondernemers ervaring binnen de sportbranche weten wij dat niet altijd alle diensten nodig zijn. Daarom bieden wij de kans om je eigen persoonlijke pakket samen te stellen. Hierdoor kunnen we gericht werken aan een consistente groei.

 

Bekijk onze verschillende modules 

 

Voordelen PowerX
Marketing model

Merk je ook dat het lastig is om uit te blinken in jouw omgeving? In een competitieve fitnessbranche kan onderscheiden een uitdaging zijn. Bij PowerX zijn we ervaren fitnessondernemers die dit als geen ander begrijpen. Wij bieden bewezen marketingdiensten aan die niet alleen tijd besparen, maar ook omzet opleveren. In deze tijd is het belangrijk om te investeren in marketing om je hoofd boven water te houden. Bij PowerX staan we voor transparantie en daarom kom je niet voor onverwachte kosten te staan. laat ons jou helpen opvallen met effectieve online marketing die jouw sportschool vooruit helpt. Zet vandaag de stap naar zichtbaar succes!

Toestroom van leden in elke periode om jouw omzet consistent te laten groeien.

Maak jouw sportschool marktleider in jouw omgeving en onderscheid je van de rest.

De constante social media aanwezigheid zorgt voor een sterke community building en behoud van leden

Begin al omzet te groeien vanaf 350,- per maand.

Zet website bezoekers om in actieve leden met een resultaatgerichte website

Je bespaart wekelijks 10-15 uur aan randzaken, hierdoor kan jij je focus leggen op het ondernemen

Meet the team

Robin Bruinsma

Opperhoofd

Leroy Bruinsma

Melle Renema

Hoofd Marketing & E-commerce

Jan de Jong

Hoofd Finance & juridische zaken

Vraag vrijblijvend alle
Informatie aan